flag Судова влада України
| Українська | English |

Етична рада розгляне питання про допуск до співбесіди кандидатів на посаду члена ВРП від З'їзду науковців

21 серпня 2023, 08:42

У понеділок, 21 серпня, о 16:00 Етична рада розпочне засідання, на якому розгляне питання про допуск до співбесіди кандидатів на посаду члена Вищої ради правосуддя від з'їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ.

Крім того, члени Етичної ради розглянуть питання оприлюднення записів попередніх співбесід.

Порядок денний:

  1. Про оприлюднення відеозаписів співбесід з кандидатами на посаду члена Вищої ради правосуддя та членами Вищої ради правосуддя.
  2. Про допуск або відмову у допуску кандидатів на посаду члена Вищої ради правосуддя від з’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ.

Зауважимо, засідання Етичної ради традиційно транслюватиметься на YouTube-каналі "Судової влади України" за посиланням: https://youtube.com/live/DLwF9t0AhvY?feature=share  

Нагадаємо, 28 квітня Етична рада ухвалила рішення про відповідність критерію професійної етики і доброчесності двох кандидатів на посаду члена Вищої ради правосуддя від з’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ. Утім, 2 червня з’їзду науковців серед запропонованих кандидатур так і не вдалося обрати нового члена ВРП.