flag Судова влада України
| Українська | English |

Етична рада провела перші співбесіди з кандидатами на посаду члена Вищої ради правосуддя

22 лютого 2022, 12:01

На своєму засіданні, яке відбулося 21 лютого 2022 року, Етична рада провела співбесіди із першими трьома кандидатами на посаду члена Вищої ради правосуддя – Сергієм Бабієм, Миколою Войнарівським та Володимиром Куценком.

На початку засідання, Голова Етичної ради Лев Кишакевич повідомив додаткову інформацію щодо двох кандидатів, співбесіди з якими були також призначені на 21 лютого. Так, кандидатка на посаду члена ВРП Юлія Лукошкіна надіслала на адресу Етичної ради заяву про припинення участі у конкурсі. Голова Етичної ради також додав, що кандидат В’ячеслав Тиховліс звернувся до Ради із заявою про відкладення співбесіди з ним у зв’язку з хворобою, надавши відповідні підтверджуючі документи. Відповідно до Регламенту Етичної ради, питання щодо визнання причини  перенесення дати співбесіди з кандидатом Тиховлісом поважною, було поставлено на голосування. Рада одноголосно погодила відкладення співбесіди.

Про час та дату засідання Етичної ради, на якому відбудеться обговорення та прийняття рішення щодо кандидатів Сергія Бабія, Миколи Войнарівського та Володимира Куценка, за результатами проведених співбесід, буде повідомлено додатково.

Співбесіди з наступними п’ятьма кандидатами на посаду члена Вищої ради правосуддя відбудуться 23 лютого 2022 року, початок - о 10:00. Трансляція буде доступною за посиланням: https://youtu.be/89Y3GynEENg