flag Судова влада України
| Українська | English |

Етична рада завершила оцінювання кандидатів на посаду члена ВРП від Президента України

19 червня 2024, 17:11

19 червня 2024 року Етична рада ухвалила рішення щодо відповідності критеріям професійної етики та доброчесності кандидатів для здійснення Президентом України призначення на посаду члена ВРП.

 

 

 

 

 

 

Такими, що відповідають критеріям професійної етики та доброчесності для здійснення Президентом України призначення на посаду члена ВРП визнано 2 кандидатів, а саме:
- Давидчука Дмитра Павловича;
- Жука Андрія Володимировича.

Своєю чергою, такими, що не відповідають критеріям професійної етики та доброчесності для здійснення Президентом України призначення на посаду члена ВРП визнано 4 кандидатів, а саме:

- Гурін Дмитра Миколайовича;
- Іващенка Владислава Івановича;
- Капустинського Максима Вікторовича;
- Ткаченка Олександра Васильовича.

Також Етична рада затвердила список кандидатів, рекомендованих для здійснення Президентом України призначення на посаду члена ВРП.

Нагадаємо, у відборі на посаду члена ВРП від Президента України взяли участь 13 кандидатів. 6 кандидатів подали заяви про припинення участі у конкурсі, з них 5 - після допуску до етапу співбесіди. Також Етична рада ухвалила рішення відмовити у допуску до співбесіди ще одному кандидату.

Ознайомитися з рішеннями Етичної ради можна на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням: https://ec.court.gov.ua/ec/pres-centr/rishenna_er/rish_2024